Решение №****/**.**.2023 по дело №****/2022

докладвано от съдия Димитър Димитров


Анотация

Въпрос

Предстои добавяне на анотация. Междувременно, моля, прочете пълния текст на съдебния акт.

Отговор

Отговорът на въпроса е достъпен само за нашите абонати. Ако имате закупен абонамент, моля, влезте в личния си профил.

Ако все още нямате закупен абонамент, можете да се абонирате за пълен достъп до системата на "Българското прецедентно право" сега!

Текст

Върховният касационен съд, Четвърто гражданско отделение, в публичното заседание на 28.09.2022 (двадесет и осми септември две хиляди двадесет и втора) година в състав:

Председател: Зоя Атанасова

Членове: Владимир Йорданов

Димитър Димитров

при участието на секретаря ДИАНА АНАЧКОВА, като разгледа докладваното от съдията Димитър Димитров, гражданско дело №******година, за да се произнесе взе предвид следното:

Производството по делото е по реда чл. 307, ал. 2 ГПК и е образувано по молба с вх. №******година, подадена С. К. А. за частична отмяна на решение №******година на Окръжен съд Перник, постановено по в. гр. д. №******година.

С посоченото въззивно решение, след частична отмяна на първоинстанционното решение №******година на Районен съд Перник, постановено по гр. д. №6938/2010 година е признато за установено по отношение на А., че дължи на „Топлофикация-Перник“ ЕАД [населено място], сумата в размер на 2115.52 лева, представляваща стойността на доставена, ползвана, но незаплатена топлинна енергия за апартамент, находящ се в [населено място],[жк], [жилищен адрес] за периода 01.12.2003 година-01.05.2007 година, както и законна лихва за забава на месечните плащания в размер на 1224.45 лева, за периода 15.02.2004 година-03.11.2009 година, заедно със законната лихва върху главницата от 2115.52 лева, считано от датата на подаване на

Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

За да достъпите пълния текст на бюлетин "Dictum Плюс" е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

Вижте абонаментните планове


Препраща към

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

Цитирано в

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.
Деловодни данни

Вид съдебен акт: Решения по чл. 307 ГПК

Отделение/Колегия: ******

Допълнителен селективен критерий: чл. 303 ал. 1 т. 1 ГПК

Навигация