Определение №****/**.**.2022 по дело №****/2022

докладвано от Върховен касационен съд


Анотация

Въпрос

Предстои добавяне на анотация. Междувременно, моля, прочете пълния текст на съдебния акт.

Отговор

Отговорът на въпроса е достъпен само за нашите абонати. Ако имате закупен абонамент, моля, влезте в личния си профил.

Ако все още нямате закупен абонамент, можете да се абонирате за пълен достъп до системата на "Българското прецедентно право" сега!

Текст

Върховният касационен съд на Република България, Трето гражданско отделение, в закрито съдебно заседание на дванадесети април през две хиляди двадесет и втора година, в състав

ПРЕДСЕДАТЕЛ: МАРИО ПЪРВАНОВ

ЧЛЕНОВЕ: ИЛИЯНА ПАПАЗОВА

МАЙЯ РУСЕВА

при участието на секретаря..., като разгледа докладваното от съдията Русева ч. г. д. N.1238 по описа за 2022г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Производството е по реда на чл. 274, ал. 2 ГПК.

С разпореждане №******г. д.№.3618/2020 на Апелативен съд София, 4с., насрещната касационна жалба на „Проджект мениджмънт трендс“ООД срещу постановеното по делото решение №.617/8.06.21е върната поради неизпълнение на указания за отстраняване на нередовност.

Постъпила е частна жалба от „Проджект мениджмънт трендс“ООД, в която се твърди, че разпореждането е незаконосъобразно, и се иска неговата отмяна.

Частната жалба е процесуално допустима - подадена е в законоустано вения срок, от страна в процеса, имаща право и интерес от обжалване, и срещу подлежащ на обжалване съдебен акт. Разгледана по същество е основателна.

С разпореждане №******г. подадената от „Проджект мениджмънт трендООД насрещна касационна жалба срещу решение №******г. д.№******гинал - в едноседмичен срок от съобщението. За указанията страната е била редовно уведомена на 5.01.22, като в предоставения срок - на 12.01.22, ги е изпълнила и е представила изискания документ

Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

За да достъпите пълния текст на бюлетин "Dictum Плюс" е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

Вижте абонаментните планове


Препраща към

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

Цитирано в

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.
Деловодни данни

Вид съдебен акт: Определения по чл. 274 ал. 2 ГПК

Отделение/Колегия: ******

Допълнителен селективен критерий: Предстои добавяне

Навигация