Решение №****/**.**.2016 по дело №****/2016

докладвано от съдия Борислав Белазелков


Анотация

Въпрос

Дали финансовият център към банка представлява самостоятелно структурно звено или не и за това налице ли е закриване на част от предприятието по смисъла на чл. 328, ал. 1, т. 2, предл. първо КТ, в случаите когато се закриват един или няколко такива центрове като заедно с това се открива нов такъв, към който преминават всички дейности осъществявани от закритите такива, както и в случай че само част от дейностите преминават към новия център, а останалата част към други структури на банката?

Отговор

Отговорът на въпроса е достъпен само за нашите абонати. Ако имате закупен абонамент, моля, влезте в личния си профил.

Ако все още нямате закупен абонамент, можете да се абонирате за пълен достъп до системата на "Българското прецедентно право" сега!

Текст

Върховният касационен съд, Четвърто гражданско отделение, в публичното заседание на 20.04.2016 (двадесети април две хиляди и шестнадесета) година в състав:

Председател:

Борислав Белазелков

Членове:

Борис Илиев, Димитър Димитров

при участието на секретаря РАЙНА ПЕНКОВА, като разгледа докладваното от съдията Димитър Димитров, гражданско дело №******година, за да се произнесе взе предвид следното:

Производството е по реда на чл. 290 ГПК и е образувано по повод на подадена от И. С. Г. срещу решение №******година на Софийски градски съд, въззивно отделение, ІV-д състав, постановено по гр. д. №******година, касационна жалба с вх. №******година.

С обжалваното решение съставът Софийски градски съд след частична отмяна на решение от 17.07.2014 година на Софийски районен съд, постановено по гр. д. №******година е отхвърлил предявените от И. С. Г. срещу [фирма] [населено място] искове с правно основание чл. 344, ал. 1, т. 1 КТ, чл. 344, ал. 1, т. 2 КТ и чл. 344, ал. 1, т. 3 КТ последният във връзка с чл. 225, ал. 1 КТ, с които тя е искала да бъде признато за незаконно уволнението й от длъжността „специалист операции-касиер”, извършено със заповед №94/23.05.2014 година на Изпълнителните директори на ответника, на

Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

За да достъпите пълния текст на бюлетин "Dictum Плюс" е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

Вижте абонаментните планове


Препраща към

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

Цитирано в

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.
Деловодни данни

Вид съдебен акт: Решения по чл. 290 ГПК

Отделение/Колегия: ******

Навигация