Решение №****/**.**.2016 по дело №****/2015

докладвано от съдия Ценка Георгиева


Анотация

Въпрос

Кога влиза в сила изменението на щатното разписание на дружество с ограничена отговорност – от деня, посочен в решението на Общото събрание на съдружниците, или от деня, в който управителят на дружеството утвърждава същото?

Отговор

Отговорът на въпроса е достъпен само за нашите абонати. Ако имате закупен абонамент, моля, влезте в личния си профил.

Ако все още нямате закупен абонамент, можете да се абонирате за пълен достъп до системата на "Българското прецедентно право" сега!

Текст

Върховният касационен съд на Република България, трето гражданско отделение, в съдебно заседание на 31 май две хиляди и шестнадесета година в състав:

Председател:

Ценка Георгиева

Членове:

Мария Иванова, Майя Русева

При секретаря Анжела Богданова, като изслуша докладваното от съдията Ц. Г. гр. д. №******г., за да се произнесе взе пред вид следното:

Производството е по чл. 290 ГПК и сл.

С определение №******г., постановено. по настоящото дело №******г. на ВКС, ІІІ г. о., е допуснато касационно обжалване на въззивното решение на Варненския окръжен съд, ГО, №******г. по в. гр. д. №******г., с което е отменено решението на Варненския районен съд, Х. с-в,№2166 от 12.05.2015г. по гр. д. №975/2015г., и вместо него с въззивното решение са уважени предявените от З. А. Б. против [фирма] искове по чл. 344, ал. 1, т. 1-3 КТ.

Ответницата по касация З. А. Б. от [населено място] в подадения писмен отговор от пълномощника й адв. А. Д. моли решението да се остави в сила. Претендира разноските по делото.

Касационно обжалване на въззивното решение е допуснато на основание чл. 280, ал. 1, т. 3 ГПК по въпроса „кога влиза в сила изменението на щатното разписание на дружество с

Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

За да достъпите пълния текст на бюлетин "Dictum Плюс" е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

Вижте абонаментните планове


Препраща към

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

Цитирано в

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.
Деловодни данни

Вид съдебен акт: Решения по чл. 290 ГПК

Отделение/Колегия: ******

Допълнителен селективен критерий: чл. 280 ал. 1 т. 3 ГПК

Навигация