Решение №****/**.**.2017 по дело №****/2016

докладвано от съдия Веселка Марева


Анотация

Въпрос

Относно възможността да бъдат представяни нови доказателства пред въззивната инстанция в производство, развиващо се по реда на ГПК от 1952г./сега отменен/ и задължението на съда да ги вземе предвид.

Отговор

Отговорът на въпроса е достъпен само за нашите абонати. Ако имате закупен абонамент, моля, влезте в личния си профил.

Ако все още нямате закупен абонамент, можете да се абонирате за пълен достъп до системата на "Българското прецедентно право" сега!

Текст

Върховният касационен съд на Република България, Второ гражданско отделение, в открито съдебно заседание на четвърти октомври през две хиляди и шестнадесета година в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Красимир Влахов

ЧЛЕНОВЕ:

Камелия Маринова, Веселка Марева

при участието на секретаря Зоя Якимова като изслуша докладваното от съдия Веселка Марева гр. д.№******година и за да се произнесе взе предвид следното:

Производство по чл. 290 ГПК.

Обжалвано е от А. З. З.-П., В. А. К., Н. К. И. и В. К. Б. решение №******г. по гр. д. №******г. на Софийски градски съд, ІІ-г въззивен състав. С него е оставено в сила решение от 07.11.2012г. по гр. д. №******г. на Софийски районен съд за отхвърляне на предявените от касаторите против „2001-Д. и с-ие О., ЕИК[ЕИК], искове по чл. 108 ЗС относно: 1/помещение /фитнес център/ в сградата на [улица],[жк]в [населено място], на партерния етаж, застроено на 95,7 кв. м. и 2/клубно помещение /бивша зала за събрания/ находящо се на същия адрес, на партерния етаж, със застроена площ от 65,55 кв. м., както и искове по чл. 59 ЗЗД за заплащане на обезщетение за ползването за

Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

За да достъпите пълния текст на бюлетин "Dictum Плюс" е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

Вижте абонаментните планове


Препраща към

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

Цитирано в

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.
Деловодни данни

Вид съдебен акт: Решения по чл. 290 ГПК

Отделение/Колегия: ******

Допълнителен селективен критерий: чл. 280 ал. 1 т. 1 ГПК

Навигация