Решение №****/**.**.2016 по дело №****/2015

докладвано от съдия Боян Балевски


Анотация

Въпрос

Относно проверка за вероятна недопустимост на обжалваното решение, с оглед нередовност на ИМ, поради непълнота в обстоятелствената част на същата.

Отговор

Отговорът на въпроса е достъпен само за нашите абонати. Ако имате закупен абонамент, моля, влезте в личния си профил.

Ако все още нямате закупен абонамент, можете да се абонирате за пълен достъп до системата на "Българското прецедентно право" сега!

Текст

ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД, ТЪРГОВСКА КОЛЕГИЯ, второ отделение в открито заседание на 21 септември, две хиляди и шестнадесета година, в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

ТАТЯНА ВЪРБАНОВА

ЧЛЕНОВЕ:

БОЯН БАЛЕВСКИ, ПЕТЯ ХОРОЗОВА

и

при участието на секретаря И. Велчева като изслуша докладваното от съдия Боян Балевски търговско дело №******г. и за да се произнесе взе предвид следното:

Производството е по чл. 290 ГПК.

Образувано е по касационна жалба на процесуалния пълномощник на [фирма]-гр. София срещу решение №******г. по в. гр. д. №******г. на Добрички окръжен съд, с което е потвърдено първоинстанционното решение №******г. по гр. д. №******г. на РС-Добрич, с което са отхвърлени исковете, предявени по реда на чл. 422 ГПК от банката -касатор срещу С. И. С. ЕГН: [ЕГН] и И. С. М. ЕГН: [ЕГН], с които се претендира да бъде установено, че двамата дължат солидарно на касатора по Договор за банков кредит „Жилище №11808/04.08.2005 г., сключен между банката и С. И. С. и по Договор за встъпване в дълг от 15.03.2011 г. сключен между втория ответник и банката и анекс №1/16.03.2011 г. и анекс №2/20.02.2013 г. суми в размер на: 15 857,47 лева-неизплатена част от главницата, 134,86 лева-текущи

Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

За да достъпите пълния текст на бюлетин "Dictum Плюс" е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

Вижте абонаментните планове


Препраща към

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

Цитирано в

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.
Деловодни данни

Вид съдебен акт: Решения по чл. 290 ГПК

Отделение/Колегия: ******

Допълнителен селективен критерий: чл. 280 ал. 1 т. 1 ГПК

Навигация