Анотация

Въпрос

Длъжен ли е съдът да обсъди всички събрани по делото доказателства, заедно и поотделно, както и да отговори на всички доводи и възражения на страните, свързани с твърденията им?

Отговор

Отговорът на въпроса е достъпен само за нашите абонати. Ако имате закупен абонамент, моля, влезте в личния си профил.

Ако все още нямате закупен абонамент, можете да се абонирате за пълен достъп до системата на "Българското прецедентно право" сега!

Текст

Върховният касационен съд на Република България, Трето гражданско отделение, в съдебно заседание на двадесет и осми април две хиляди и шестнадесета година, в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

СИМЕОН ЧАНАЧЕВ

ЧЛЕНОВЕ:

ДИАНА ХИТОВА, ДАНИЕЛА СТОЯНОВА

при участието на секретаря Албена Рибарска

и в присъствието на прокурора

изслуша докладваното от съдията Даниела Стоянова

гр. дело №******година

Производство по чл. 290 ГПК.

С определение №******г. е допуснато касационно обжалване по касационна жалба на М. С. Ц., подадена чрез адв. И. от АК [населено място], и насрещна касационна жалба, подадена от Районен съд [населено място], на решение №******г., поправено по реда на чл. 247 ГПК с решение №******г., постановено по в. гр. д. №******г. на Апелативен съд [населено място] в частта, с която са отхвърлени като неоснователни исковете на М. С. Ц. против Прокуратура на Република България и Районен съд [населено място] с правно основание съответно чл. 2, ал. 1, т. 2 ЗОДОВ /ред. 06.03.2009г./ и чл. 2, ал. 1, т. 3 ЗОДОВ /ред. 06.03.2009г./ за присъждане на обезщетение за неимуществени вреди, както и в частта, с която Районен съд [населено място] е осъден на основание чл. 2, ал. 1, т. 3 ЗОДОВ

Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

За да достъпите пълния текст на бюлетин "Dictum Плюс" е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

Вижте абонаментните планове


Препраща към

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

Цитирано в

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.
Деловодни данни

Вид съдебен акт: Решения по чл. 290 ГПК

Отделение/Колегия: ******

Допълнителен селективен критерий: чл. 280 ал. 1 т. 1 ГПК

Навигация