Определение №****/**.**.2023 по дело №****/2023

докладвано от съдия Любка Андонова


Анотация

Въпрос

Предстои добавяне на анотация. Междувременно, моля, прочете пълния текст на съдебния акт.

Отговор

Отговорът на въпроса е достъпен само за нашите абонати. Ако имате закупен абонамент, моля, влезте в личния си профил.

Ако все още нямате закупен абонамент, можете да се абонирате за пълен достъп до системата на "Българското прецедентно право" сега!

Текст

ВЪРХОВНИЯТ КАСАЦИОНЕН СЪД, Трето гражданско отделение, в закрито заседание на осемнадесети май през две хиляди и двадесет и трета година, в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ: МАРИЯ ИВАНОВА

ЧЛЕНОВЕ: ДАНИЕЛА СТОЯНОВА

ЛЮБКА АНДОНОВА

като разгледа, докладваното от съдия Любка Андонова, частно гр. дело №******г., за да се произнесе, взе предвид следното:

Производство по чл. 282, ал. 2 ГПК.

Образувано е по молба на „Застрахователно акционерно дружество ДаллБогг: Живот и здравеАД, със и адрес на управление седалище в [населено място], подадена чрез процесуалния представител адв. Н. Л. за спиране изпълнението на въззивното решение №******г по т. дело №******г на Апелативен съд-Пловдив, с което дружеството е осъдено да заплати на Б. А. Б. сумата 81 329, 05 лв, включваща обезщетение за имуществени и неимуществени вреди, в това число и платените с платежно нареждане от 9.12.22г 29 410,08 лв, както и лихва върху присъдените обезщетения.

Срещу въззивното решение молителят е подал касационна жалба вх.№******г срещу въззивното решение в осъдителните части. На 17.5.2023г е представено платежно нареждане/вносна бележка с номер на операцията 201В10023137002Р от 17.5.23г на Уникредит Булбанк ЕАД, удостоверяващо внесено по сметка на ВКС, надлежно обезпечение по смисъла на чл. 282, ал. 2, т. 1 ГПК,

Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

За да достъпите пълния текст на бюлетин "Dictum Плюс" е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

Вижте абонаментните планове


Препраща към

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

Цитирано в

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.
Деловодни данни

Вид съдебен акт: Определения по чл. 282 ал. 2 ГПК

Отделение/Колегия: ******

Допълнителен селективен критерий: Предстои добавяне

Навигация