Определение №****/**.**.2023 по дело №****/2022

докладвано от съдия Димитър Димитров


Анотация

Въпрос

Предстои добавяне на анотация. Междувременно, моля, прочете пълния текст на съдебния акт.

Отговор

Отговорът на въпроса е достъпен само за нашите абонати. Ако имате закупен абонамент, моля, влезте в личния си профил.

Ако все още нямате закупен абонамент, можете да се абонирате за пълен достъп до системата на "Българското прецедентно право" сега!

Текст

Върховният касационен съд, гражданска колегия, ІV-то отделение, в закрито заседание на 19.10.2022 (деветнадесети октомври две хиляди двадесет и втора) година в състав:

Председател: Зоя Атанасова

Членове: Владимир Йорданов

Димитър Димитров

като разгледа докладваното от съдията Димитър Димитров, гражданско дело №******година, за да се произнесе взе предвид следното:

Производството по делото е по реда чл. 307, ал. 1 ГПК и е образувано по молба с вх. №******година, подадена по пощата на 15.07.2022 година, от И. К. Н., действаща лично за себе си и като майка и законна представителка на малолетния (към този момент) К. М. Н. и от Б. М. Н., като непълнолетен (към този момент), със съгласието на майка му И. К. Н. за отмяна на определение №******година на Софийски градски съд, гражданско отделение, ІІІ-ти въззивен състав, постановено по ч. гр. д. №******година.

С посоченото определение съставът на Софийски градски съд, действащ като втора въззивна инстанция, е оставил без уважение частната жалба с вх. №******година, подадена от И. К. Н., действаща лично за себе си и като майка и законна представителка на малолетния (към този момент) К. М. Неврокопски и от Б. М. Н., като непълнолетен (към този момент), със съгласието на майка му

Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

За да достъпите пълния текст на бюлетин "Dictum Плюс" е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

Вижте абонаментните планове


Препраща към

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

Цитирано в

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.
Деловодни данни

Вид съдебен акт: Определения по чл. 307 ГПК

Отделение/Колегия: ******

Допълнителен селективен критерий: Предстои добавяне

Навигация