Анотация

Въпрос

Относно задължението на съда да формира вътрешното си убеждение след преценка на всички релевантни за делото обстоятелства.

Отговор

Отговорът на въпроса е достъпен само за нашите абонати. Ако имате закупен абонамент, моля, влезте в личния си профил.

Ако все още нямате закупен абонамент, можете да се абонирате за пълен достъп до системата на "Българското прецедентно право" сега!

Текст

Върховният касационен съд на Република България, Трето гражданско отделение в закрито заседание на двадесет и пети април през две хиляди двадесет и трета година в състав:

ПРЕДСЕДАТЕЛ: ИЛИЯНА ПАПАЗОВА

ЧЛЕНОВЕ: МАЙЯ РУСЕВА, ДЖУЛИАНА ПЕТКОВА

като изслуша докладваното от съдия Папазова гр. д.№******г. на ІІІ г. о. и за да се произнесе взе пред вид следното:

Производството е с правно основание чл. 288 ГПК.

Образувано е въз основа на подадената касационна жалба от „Енерго-Про Продажби”АД [населено място], представлявано заедно от всеки двама С., Я. Д. и Д. Д., чрез процесуалният представител адвокат М. против въззивно решение №******г. по в. гр. д. №******г. на Окръжен съд Варна, в частта с което частично е потвърдено решение №******г. по гр. д. №******г. на Районен съд Варна като е прието за установено в отношенията между страните, че П. Д. П. не дължи на „Енерго- Про Продажби”АД разликата между сумата от 1 950.70лв. и 5 486.75лв., представляваща стойност на начислена електрическа енергия за периода 28.05.2017г.-27.05.2018г., в обект, находящ се в [населено място],[жк], [жилищен адрес] за което е издадена фактура №[ЕГН] от 3.06.2019г., на основание чл. 124, ал. 1 ГПК. В частта, с която е отменен постановения акт

Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

За да достъпите пълния текст на бюлетин "Dictum Плюс" е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

Вижте абонаментните планове


Препраща към

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

Цитирано в

Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.
Деловодни данни

Вид съдебен акт: Висящи, Опр. по чл. 288 ГПК за допускане, Определения по чл. 288 ГПК

Отделение/Колегия: ******

Допълнителен селективен критерий: чл. 280 ал. 1 т. 1 ГПК

Навигация