Уведомление за поверителност

Правно-информационни системи поема ангажимент да поддържа висок стандарт на защита на Вашите лични данни, които предоставяте в уебсайта на системата на Българското прецедентно право (наричан по-долу за краткост Системата) и възможност за управление на данните и на съгласието за тяхното обработване, за да отговори на изискванията на новите европейски правила за защита на личните данни.

Молим ви да отделите малко време, за да се запознаете с основните моменти от Политиката ни за поверителност, която можете да достъпите във всеки един момент като, като потърсите линка Лични данни, в долната част на всяка една наша страница в уебсайта на Системата.

Какви данни обработваме, когато ползвате нашите услуги?

Регистрирани потребители
В Системата предоставяме възможности да използвате услугите ни като регистрирани потребители. Това е допълваща функционалност за Системата, която Ви дава например възможност да коментирате съдебните актове или да виждате съдържанието на Системата без придружаващо съобщение за необходимост от регистрация.

Какви специфични данни събираме от Вашите регистрации и данни, събирани от всички потребители вижте в Политиката ни за поверителност.

Бисквитки и други методи за запазване на Вашите данни
Когато потребителите използват нашите услуги и Системата – четат текстовете на съдебните актове и правните норми, публикувани в нея и други, използваме различни начини за осигуряване на по-добрата работа на услугите ни.
Важна част от тях са бисквитките. Разгледайте Политиката ни за бисквитките, която регламентира използването на бисквитките на нашите сайтове.

За какво използваме Вашите данни?

За предоставяне на релевантно съдържание, посредством наши системи и системи на наши партньори трети страни обработваме имейл адрес от Системата, както и посочени имейли във форми за съгласие, данни от бисквитки и други данни, събирани от технологии, различни от бисквитките.

За предоставяне на директен маркетинг събираме информация за адреса на Вашата електронна поща (имейл) и комбинирането й с вече налични данни за да дадем възможност на редакторите на Системата да достигнат до Вас, като Ви изпращат имейл бюлетини със съдържание от Системата.

За анализ и проучвания обработваме данни от бисквитки и други данни, събирани от технологии, различни от бисквитките, които могат да съдържат уникален онлайн идентификатор. За анализ и проучвания използваме наши партньори трети страни

За запазване и достъп до информация достъпваме до информация, запазена на устройството на потребителя, напр. идентификатори на устройство, идентификатори на потребител, рекламни идентификатори, бисквитки и други технологии.

За подбор, доставка и отчитане на сервираното съдържание, спонсорирано с реклами събираме информация и я комбинираме с вече събрана, за подбиране и доставяне на потребителите на релевантна информация, спонсорирана чрез реклама и за измерване доставката и ефективността й. Може да включва вече налична информация за предишните интереси на потребителя към подбрано съдържание, спонсорирано чрез реклами; обработка на данни за поведението му, когато съдържанието му е било показано; колко често, къде и кога му показано конкретно съдържание; предприети от потребителя действия, свързани със съдържанието – напр. клик на съдържанието или направен абонамент.

За подбор, доставка и отчитане на сервираното съдържание събираме на информация и я комбинираме с предварително налична, за подбиране и доставка на релевантно съдържание и да измерване на ефективността му. Може да включва предварително вече налична информация за предишните интереси на потребителя към съдържанието, обработка на данни за показаното съдържание; колко често, за колко време и къде му е било показано; дали са предприети действие от него, свързани със съдържанието, включително клик върху съдържанието, търсене в сайта, добавени коментари.

Право на жалба

В случай че сметнете, че нарушаваме вашите права, може да се свържете с нас, за да проверим въпроса на имейл: info@290caselaw.com

Също така имате право и да подадете жалба пред Комисията за защита на личните данни с адрес в гр. София 1592, бул. “Проф. Цветан Лазаров” № 2, телефон 02 915 3 518, Интернет страница www.cpdp.bg

Актуализация/обновяване

Настоящата декларацията се ревизира и актуализира от нас регулярно, с цел да сме максимално ясни, точни, прозрачни и да обхванем нововъзникнали при нас промени (в случай на необходимост).

Влезте в профила си, за да не виждате рекламите