Абонамент

Изберете Вашия абонаментен план

[easy-pricing-toggle default_pricing_table_id=“176279″ default_title=“ На месец“ default_subtitle=“ Платете за година и спестете 40 лв. (при годишен Абонамент+ спрямо месечен Абонамент+ за 12 месеца)“ alternate_title=“ На година“ alternate_subtitle=“ Платете за година и спестете 40 лв. (при годишен Абонамент+ спрямо месечен Абонамент+ за 12 месеца)“ alternate_pricing_table_id=“176223″ font_color=“#e74c3c“ background_color=“#e74c3c“ border_color=“#e74c3c“]

*Ежедневен бюлетин
Ежедневният ни бюлетин съдържа релевантната практика на ВКС, Гражданска и Търговска колегии, публикувана от администрацията на съда през предходния ден – решения по чл. 290 ГПК, определения за допускане до касационно обжалване и определения по чл. 274, ал. 3 ГПК. Всички останали съдебни актове се публикуват ежедневно и са достъпни в системата.

Можете да прекратите абонамента си по всяко време. Данни за фактура се попълват при създаване на поръчката. Всички абонаменти се подновяват автоматично, освен ако не заявите прекратяване чрез Вашия профил в системата.

[wprevpro_usetemplate tid=“1″]