Определение №35/28.01.2022 по дело №3280/2021


  Класификация

  • Вид съдебен акт: Предстои добавяне
  • Колегия/Отделение: Предстои добавяне
  • Допълнителен селективен критерий: Предстои добавяне

  Анотация

  Въпрос

  Предстои добавяне на анотация. Междувременно, моля, прочете пълния текст на съдебния акт.

  Отговор
  За да прочетете пълния текст на съдебния акт е необходимо да влезете в профила си ВХОД или да закупите абонамент КУПЕТЕ СЕГА

  О П Р Е Д Е Л Е Н И Е

  № 35

  гр. София, 28.01.2022 г.

  В ИМЕТО НА НАРОДА

  Върховният касационен съд на Република България, второ гражданско отделение, в закрито заседание на деветнадесети януари две хиляди двадесет и втора година в състав:

  Председател: ПЛАМЕН СТОЕВ

  Членове: ЗДРАВКА ПЪРВАНОВА

  РОЗИНЕЛА ЯНЧЕВА

  като разгледа докладваното от съдия Янчева гр. дело № 3280 по описа за 2021 г., за да се произнесе, взе предвид следното:

  Производството е по чл. 288 ГПК.

  Образувано е по касационна жалба вх. № 266637/9.06.2021 г., подадена от С. Г. Г., чрез адвокат И. С., срещу решение № 260123 от 14.04.2021 г. по гр. д. № 1099/2021 г. на Окръжен съд – Стара Загора, с което е отменено решение № 260030 от 11.01.2021 г. по гр. д. № 4618/2019 г. на Районен съд - Стара Загора, като вместо него е постановено друго за допускане на основание чл. 34 ЗС до делба на недвижим имот, представляващ самостоятелен обект в сграда - апартамент № 14, разположен на V-и етаж от жилищната сграда, находяща се в [населено място],[жк], [жилищен адрес] вх. 0, със застроена площ от 38.30 кв. м, състоящ се от: спалня, кухня, баня с тоалетна, антре и балкон, с граници и съседи по документ за собственост: от север - апартамент на Н. и Т. Р., от изток – двор, от юг - двор и апартамент на Г. и Г. С. и от запад - апартамент на Г. и Г. С. и стълбищна клетка, който имот е с идентификатор № *****, със съседни самостоятелни обекти в сградата по кадастрална схема: на същия етаж - обект № ***** и обект № *****, под обекта - обект № ***** и над обекта - обект № *****, заедно с прилежащото му избено помещение № 14, с граници и съседи по документ за собственост: от север - абонатна станция, от изток - мазе на Н. и Т. Р., от юг - коридор и от запад - тоалетна, заедно с прилежащите 0.493 % ид. ч. от общите части на сградата, както и заедно с прилежащото право на строеж върху дворното място, в което е построена сградата, представляващо поземлен имот с идентификатор № *** по КККР, одобрени със заповед № 18-65/30.05.2008 г. на изп. директор на АГКК, между И. Т. И., Е. И. И. и С. Г. Г., при квоти: 1/2 ид. ч. общо, при условията на съпружеска имуществена ... Останалата част от текста на съдебния акт е достъпна само за нашите абонати.

  Благодарим ви, че четете "Българското прецедентно право"!

  За да достъпите пълния текст на съдебния акт е необходимо да влезете в профила си и да имате закупен абонамент.

  или

  Вижте абонаментните планове


  Свързани съдебни актове

  Препраща към

  Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

  Цитирано в

  Не са намерени съдебни актове по зададения критерий. Предстои добавяне.

  Цитирани норми и термини

  0 0 гласа
  Рейтинг
  Запишете се
  Известявайте ме за
  0 Коментари
  Inline Feedbacks
  Всички коментари